Kloosterwandstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kloosterwandstraat Roermond NederlandOp de 2e verdieping van het appartementencomplex bevindt zich de entree van het appartement met een ruime entree.Met een trap naar beneden komt u in de ruime hal. De volgende gebieden bevinden zich hier.1. Een ruime slaapkamer.2. De bijkeuken/berging.3. De stookruimte.4. De badkamer, voorzien van een wastafel, douche, toilet en was-droog combinatie.5. Een prachtige woonkamer met open keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok.6. Groot balkon op het zuiden waardoor de woonkamer extra licht is.

Je vind de Appartement aan de Kloosterwandstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Kloosterwandstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kloosterwandstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kloosterwandstraat in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Kloosterwandstraat in Roermond

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterwandstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren