Kluiversgang Eibergen Nederland in Eibergen via Huurflits

Kluiversgang Eibergen NederlandGezellig 2 kamer appartement in de binnenstad van Eibergen.Net appartement met balkon, nieuwe open keuken, 1 slaapkamer, nieuwe badkamer en bergruimte.Gesitueerd boven de Action. Men kan gebruiken maken van de parkeergarage onder het complex en het gebouw beschikt over een lift.

Je vind de Appartement aan de Kluiversgang Eibergen Nederland  te Eibergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eibergen aan de Kluiversgang Eibergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eibergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kluiversgang in Eibergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kluiversgang in Eibergen – Klik hier

Details van Appartement Kluiversgang in Eibergen

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kluiversgang Eibergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren