Kluizeweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kluizeweg Arnhem NederlandHet appartement is bereikbaar via een lift en en de galerij ligt aan de noordzijde. Aan de galerijkant bevinden zich de gerenoveerde keuken en de grote slaapkamer. De keuken grenst aan het galerijzijde en de grote slaapkamer. Aan de balkonkant heb je een prachtig uitzicht waar je Arnhem ziet en omstreken en bevinden zich een ruim opgezette woonkamer en de andere slaapkamer. De slaapkamer aan de balkonkamer is de kleinere kamer t.o.v. die aan de noordzijde. Zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer kun je via een deur het balkon op. Het balkon is ruim zat om lekker te kunnen genieten van de zon of te borrelen met familie en vrienden.

Je vind de Appartement aan de Kluizeweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Kluizeweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kluizeweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kluizeweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Kluizeweg in Arnhem

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kluizeweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren