Kluizeweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kluizeweg Arnhem NederlandEntreeMen betreedt het appartement via de hal. De hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, de slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Tevens bevinden zich hier inbouwkasten.WoonkamerDe woonkamer is royaal van opzet en grenst aan het balkon.BalkonEen ruim balkon over een gedeelte van de woonkamer en slaapkamer. Het balkon is bereikbaar via zowel de woonkamer als slaapkamer. Dit balkon zorgt voor een heerlijke buitenruimte bij je appartement.

Je vind de Appartement aan de Kluizeweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Kluizeweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kluizeweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kluizeweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Kluizeweg in Arnhem

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kluizeweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren