Kluizeweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kluizeweg Arnhem NederlandDe woningen zijn bereikbaar met een lift en gelegen aan een galerij aan de noordzijde, waar de keuken en een slaapkamer zijn gesitueerd. Aan de balkonkant kijk je uit over Arnhem en bevinden zich de ruim opgezette woonkamer en de andere slaapkamer. De slaapkamer aan de balkonkamer is de kleinere kamer t.o.v. die aan de noordzijde. Zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer kun je via een deur het balkon op. Het balkon is ruim zat om lekker te kunnen genieten van de zon of te borrelen met familie en vrienden.Daarnaast is er een ruime badkamer en nog een aparte wc ruimte aanwezig. De keuken, wc en badkamer zijn recentelijk gerenoveerd en zijn in zeer goede staat. De badkamer beschikt over een luxe inloop regen douche. Daarnaast is de keuken lekker ruim en bevat nieuwe keukenapparatuur. Elke woning beschikt over een ruime berging (6m2).

Je vind de Appartement aan de Kluizeweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Kluizeweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kluizeweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kluizeweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Kluizeweg in Arnhem

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kluizeweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren