Knipsteeg Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Knipsteeg Gorinchem NederlandDe Knipsteeg is onlangs geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet.Dit apartement is geschikt voor een starter of stel wat graag in de binnenstad an Gorinchem wil wonen.

Je vind de Appartement aan de Knipsteeg Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Knipsteeg Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Knipsteeg in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Knipsteeg in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Knipsteeg in Gorinchem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Knipsteeg Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren