Kobelaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kobelaan Rotterdam NederlandGesloten bij treinstation Alexander en metrostation, volledig gemeubileerd 4-slaapkamerappartement op de eerste verdieping. Openbaar vervoer (metro) naar het centrum van de stad is op loopafstandafstand (1 minuut). Privé berging aanwezig in het gebouw. Apart toilet metwastafel, aparte badkamer.Zeer ruime woonkeuken met veel inbouwapparatuur,eettafel, magnetron, koelkast,vriezer, keramische kookplaat met afzuigkap, wasmachine.Elke slaapkamer is ingericht met een bed, matras, bureau, kledingkast en stoel.

Je vind de Kamer aan de Kobelaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Kobelaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kobelaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kobelaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Kobelaan in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kobelaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren