Koekoekstraat Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Koekoekstraat Meppel NederlandOmschrijvingAan de rand van het centrum gelegen STUDIO op de begane grond.Geschikt voor een eenpersoonshuishouden!INDELING:Centrale entree, keuken met keramische kookplaat, woon-/slaapkamer, badkamer met douche en toilet.Overige info:- Er geldt een inkomenseis- 1 maand borg bij aanvang huur- De huurprijs is inclusief niet verrekenbaar voorschot G/W/E- Minimale huurperiode 1 jaar.- Huisdieren niet toegestaan.

Je vind de Studio aan de Koekoekstraat Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Meppel aan de Koekoekstraat Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Koekoekstraat in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Koekoekstraat in Meppel – Klik hier

Details van Studio Koekoekstraat in Meppel

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koekoekstraat Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren