Koekoekweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Koekoekweg Hengelo NederlandDeze kamer heeft een oppervlakte van 29m² en is gelegen in het centrum achter het centraal stationmet de UT, Saxion en alle benodigde winkels in de buurt.Kamer is compleet ingericht inclusief wasmachine, complete keuken en alles wat je nodig hebt.

Je vind de Kamer aan de Koekoekweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Koekoekweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Koekoekweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Koekoekweg in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Koekoekweg in Hengelo

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koekoekweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren