Koekoekweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Koekoekweg Hengelo NederlandRoyale 2 kamer studio te huur in een vrijstaande woning gelegen in een rustige buurt. Dichtbij vele voorzieningen zoals de UT, centrum, winkels etc etc. Alles op loop/fiets afstand.Naast je eigen aparte slaap en woon deel (incl. keukenblok) tevens gemeenschappelijke ruimtes zoals een inbouwkeuken, washok, hallen, tuin en zelfs een eigen fietsenstalling.

Je vind de Kamer aan de Koekoekweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Koekoekweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Koekoekweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Koekoekweg in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Koekoekweg in Hengelo

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koekoekweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren