Kogelbloemstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Kogelbloemstraat DenBosch NederlandGezamenlijke entree met toegang tot het appartement op de begane grond.Nette woonkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de tuin.Seperate keuken welke is voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap.Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de nette ruime slaapkamer aan de voorzijde van het pand.

Je vind de Appartement aan de Kogelbloemstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Kogelbloemstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kogelbloemstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kogelbloemstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Kogelbloemstraat in Den Bosch

Prijs – 735.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kogelbloemstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren