Koggekade in Zwolle via Esteon

KoggekadeHuis met werkenden te huur in Binnenstad! Het heeft een oppervlakte van 13m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, hoge plafonds, dubbel glas, ligbad, wasmachine, garage, internet / TV, lift of begane grond. De huurprijs is €450,- per maand. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden te huur in Zwolle nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Zwolle aan de Koggekade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden te huur in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden te huur in Zwolle – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden te huur in Zwolle

Prijs – 450.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koggekade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren