Kokelestraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Kokelestraat Kerkrade NederlandIndelingHet appartement beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken.De woonkamer biedt toegang tot de tuin door middel van openslaande deuren.Er bevindt zich een separate slaapkamer en ruime badkamer voorzien van ligbad, wastafel en witgoedaansluiting. Het toilet is separaat.De woning verkeert in een behoorlijk goede staat van onderhoud. Het appartementen is intern volledig gerenoveerd, voorzien van kunststof of hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe badkamers, keukens, vloeren etc.De woonwijk Bleijerheide ligt nabij de Duitse grens. Het centrum van Kerkrade ligt op circa 2 kilometer afstand. Er is een Lidl supermarkt op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Kokelestraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Kokelestraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kokelestraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kokelestraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Kokelestraat in Kerkrade

Prijs – 677.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kokelestraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren