Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Kolfschotenstraat Amsterdam NederlandPrachtig gerenoveerd twee slaapkamer appartement in Amsterdam Zuidoost!Het appartement is reeds gerenoveerd en voorzien van een nieuwe laminaatvloer en moderne keuken. Bij binnenkomst betreedt u via de hal de woonkamer met open keuken welke is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Tevens heeft u toegang tot een ruim eigen balkon. Verder zijn er twee ruime slaapkamers, badkamer en separaat toilet.Bijzonderheden:- Volledig gemeubileerd appartement- Woonoppervlakte van 75 m2- Nieuwe laminaatvloer en keuken- Twee slaapkamers- Apart toilet- Externe opslagruimte- Geschikt voor delers

Je vind de Appartement aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren