Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Kolfschotenstraat Amsterdam NederlandPrachtig gerenoveerd twee kamer appartement in Amsterdam Zuidoost!Het appartement is recentelijk gerenoveerd en voorzien van een nieuwe laminaatvloer, luxe badkamer en moderne keuken. Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken, welke is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. De woonkamer is ruim en heeft veel natuurlijke lichtinval. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en biedt tevens toegang tot het eigen balkon. De badkamer is luxe betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.Functies:Volledig gemeubileerd appartementWoonoppervlakte van 50 m2Nieuwe laminaatvloer, badkamer en keukenEen slaapkamerExterne opslagruimte

Je vind de Appartement aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Kolfschotenstraat in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kolfschotenstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren