Kolthoornseweg Putten Nederland in Putten via Huurflits

Kolthoornseweg Putten NederlandIndeling:Royale woonkamer met terrasdeuren en voorzien van laminaatvloerCV-ruimte/berging met aansluiting wasmachine en drogerLuxe badkamer met wastafelmeubel, douche, toilet en betegeling tot plafondRuime slaapkamer met kastenwand (mogelijkheid voor 2e slaapkamer)Eetkamer met luxe moderne keuken v.v. kookplaat, oven, koel- vriescombinatie en vaatwasser.

Je vind de Huurwoning aan de Kolthoornseweg Putten Nederland  te Putten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Putten aan de Kolthoornseweg Putten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Putten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kolthoornseweg in Putten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kolthoornseweg in Putten – Klik hier

Details van Huis Kolthoornseweg in Putten

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kolthoornseweg Putten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren