Koning Clovisstraat Maastricht, Nederland in Maastricht via Huurflits

Koning Clovisstraat Maastricht, NederlandZeer mooie en knusse kamer in een hoogwaardig afgewerkt meidenhuis nabij het station en AZM. De kamer is in totaal 11m2 en beschikt over prachtige authentieke glas in lood ramen.Supermarkten, AZM en het Centrum van Maastricht zijn nabij en parkeren kan gratis voor de deur.Je deelt de voorzieningen in het huis met vijf (4) andere dames. Wasmachine in de keuken aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Koning Clovisstraat Maastricht, Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Koning Clovisstraat Maastricht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Koning Clovisstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Koning Clovisstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Koning Clovisstraat in Maastricht

Prijs – 365.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koning Clovisstraat Maastricht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren