Koning_Clovisstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Koning_Clovisstraat Maastricht NederlandWanneer je voet zet in deze studio betreed je direct het woon/slaap keuken gedeelte. De keuken is zeer luxe uitgevoerd en beschikt over een vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer en een aantal keukenkasten.De luxe badkamer is voorzien van een eigen douche, toilet en een wastafel met fontein. De vloer van de badkamer is betegeld.De studio heeft een prachtig dakterras met een fenomenaal uitzicht.

Je vind de Studio aan de Koning_Clovisstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Koning_Clovisstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Koning Clovisstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Koning Clovisstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Koning Clovisstraat in Maastricht

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koning_Clovisstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren