Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Koning_Willem_I_Straat Maastricht NederlandBegane grond:Gezamenlijke entree/hal met trap naar eerste verdieping.Eerste verdieping:Overloop met toegang slaapkamer met badkamer ensuite voorzien van wasmeubel, inloopdouche en toilet.Via gezamenlijke hal trap naar tweede verdieping.Tweede verdieping:Toegangsdeur woonkamer met aansluitend half open keuken voorzien van diverse apparatuur. Bergkast met wasmachine en droger.Schuifpui naar dakterras met fraai uitzicht gelegen op het zuiden.

Je vind de Appartement aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren