Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Koning_Willem_I_Straat Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Gemeenschappelijke entree/hal met trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Overloop met toegang tot slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche. Separaat toilet in gezamenlijke hal, trap naar tweede verdieping.Tweede verdieping:Entreedeur naar woonkeuken met aansluitend ruime woonkamer met eet- en zithoek. Ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur en was/droogcombinatie.Schuifpui naar zonnig dakterras met prachtig uitzicht.Extra info:- Volledig ingericht met beddengoed en beddengoed, keukengerei, bestek en servies.- Parkeerplaats voor de woning.- Vloerverwarming in alle ruimtes.- Wasmachine/droger combinatie aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Koning Willem I Straat in Maastricht

Prijs – 1080.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koning_Willem_I_Straat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren