Koningsberg Doorwerth Nederland in Doorwerth via Huurflits

Koningsberg Doorwerth NederlandIndeling:Appartementencomplex: afgesloten hoofdentree met brievenbussen en intercominstallatie, lift, trappenhuis en toegang tot de fietsenberging.Woning: ruime hal, meterkast, zeer lichte woonkamer op het zuiden met toegang tot de eetkamer en toegang tot het balkon op het zuiden, open en moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot 2e balkon op het oosten, moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, separaat toilet met fontein, ruime slaapkamer, separate berging met wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Koningsberg Doorwerth Nederland  te Doorwerth nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doorwerth aan de Koningsberg Doorwerth Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doorwerth. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningsberg in Doorwerth wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningsberg in Doorwerth – Klik hier

Details van Appartement Koningsberg in Doorwerth

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningsberg Doorwerth Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren