Koningshoeven Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Koningshoeven Tilburg NederlandIndeling:Het appartement is gelegen op een groot landelijk gebied aan de Koningshoeven in Tilburg. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat. De woonkamer heeft openslaande deuren die uitzicht bieden over de tuin. Verder nette keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

Je vind de Appartement aan de Koningshoeven Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Koningshoeven Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningshoeven in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningshoeven in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Koningshoeven in Tilburg

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningshoeven Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren