Koningsplein Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Koningsplein Maastricht NederlandINDELING :Kelder:* Gemeenschappelijke fietsenstalling.Begane grond:* Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liften.4e verdieping* Voordeur met deurbel.* Hal met bergkast met opstelling wasmachine en cv-ketel.* Slaapkamer met een tweepersoonsbed aan de galerijzijde met kastenwand en vrijstaande kledingkast.* Badkamer met douche, badmeubel met wastafel en toilet.* Woonkamer met aansluitend een ruim balkon op het zuiden.* Open keuken voorzien van inductiekookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Je vind de Appartement aan de Koningsplein Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Koningsplein Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningsplein in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningsplein in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Koningsplein in Maastricht

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningsplein Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren