Koningsplein Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Koningsplein Maastricht NederlandIngangBij binnenkomst van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer.HuiskamerDe woonkamer bestaat uit een eet- en woongedeelte. De woonkamer is tevens gelegen aan het balkon met prachtig uitzicht over het park.BalkonHet appartement heeft een fijn balkon, dat ruim genoeg is om een mooie, gezellige zithoek in de buitenlucht in te richten.KeukenDe luxe keuken is netjes afgewerkt en heeft een rechte, dubbele opstelling en is voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasser, afzuigkap, kookplaat en koelkast.hoofdslaapkamerDe master bedroom is groot van formaat en biedt daardoor, naast een bed, meer dan voldoende ruimte om extra kastruimte te creëren.Tweede slaapkamerOok deze slaapkamer is ruim van formaat en ideaal als hobby/studeerkamer.BadkamerDe comfortabele badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.Opslagruimte Het appartement beschikt over een kleine, inpandige berging waar zich het aansluitpunt voor de wasmachine bevindt.OpslagHet appartement beschikt standaard over een extra berging welke is gelegen in de onderbouw van het pand.Gehele woning voorzien van een laminaatvloer. In de keuken en badkamer ligt een tegelvloer.

Je vind de Appartement aan de Koningsplein Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Koningsplein Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningsplein in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningsplein in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Koningsplein in Maastricht

Prijs – 1128.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningsplein Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren