Koningsplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Koningsplein Tilburg NederlandGelegen in Tilburg ligt dit bijzondere appartement aan de Koningsplein.Het appartement heeft een woonoppervlakte van 88 m2 en is gebouwd in 1972.De woning is voorzien hal, toilet, ruime keuken, woonkamer en twee ruime slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Een enkele woning heeft een derde slaapkamer, bij de overige woningen is de oorspronkelijke slaapkamer bij de woonkamer getrokken waardoor er een doorzon woonkamer ontstaat.Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon van ca. 5 m2. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

Je vind de Appartement aan de Koningsplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Koningsplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningsplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningsplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Koningsplein in Tilburg

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningsplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren