Koningsplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Koningsplein Tilburg NederlandGelegen in Tilburg ligt dit appartement aan de Koningsplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 94 m2, verdeeld over 2 woonlagen. De woning ligt boven winkels en kantoren en is bereikbaar via een trap.Op de 1e woonlaag bevindt zich de hal met trapopgang naar boven, toilet met fonteintje, gangkast en keuken met eenvoudig keukenblok voorzien van spoelbak en boven- en onderkasten. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning.Op de 2e woonlaag bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.Centraal wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. De woning is gelegen in de buurt Koningsplein. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Koningsplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Koningsplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koningsplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koningsplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Koningsplein in Tilburg

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 94

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningsplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren