Koningstraat Dokkum Nederland in Dokkum via Huurflits

Koningstraat Dokkum NederlandBeschrijvingEenkamerappartement met eigen badkamer en toilet. Woon/slaapkamer (ca. 13,3 m2) met vaste kast, eigen kabelaansluiting, cv, intercom en brandmelder.Badkamer (ca. 1,5 m2) met douche en wastafel.Apart toilet. Eigen hal.Gezamenlijke keuken met witgoedaansluiting.

Je vind de Kamer aan de Koningstraat Dokkum Nederland  te Dokkum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dokkum aan de Koningstraat Dokkum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dokkum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Koningstraat in Dokkum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Koningstraat in Dokkum – Klik hier

Details van Kamer Koningstraat in Dokkum

Prijs – 340.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koningstraat Dokkum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren