Koolstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Koolstraat Groningen NederlandRecent gerenoveerde gemeubileerde benedenwoning met zonnige tuin.In de gezellige Noorderplantsoenbuurt ligt deze fraaie benedenwoning van 52m² met tuin op het zuiden. De keuken, badkamer en toilet zijn recentelijk gerenoveerd. Daarnaast beschikt de woning over een bedstee, een aparte kledingkamer en voldoende bergruimte. Oude details en de hoge plafonds zijn bewaard gebleven. Hierdoor voelt het huis knus, maar toch ruim aan.Indeling: Entree/hal, toilet, woonkamer, bedstee, eetkamer met open keuken, voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, kookplaat etc., kleedkamer met toegang tot de tuin en badkamer met regendouche en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Koolstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Koolstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koolstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koolstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Koolstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koolstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren