Koornmarkt Delft Nederland in Delft via Huurflits

Koornmarkt Delft NederlandOp een van de meest historische plekken van Delft staat dit schitterende grachtenpand. Verdeeld in meerdere appartementen en studio’s. Deze studio is gelegen op de begane grond en is ruim 40m2 groot en heeft een eigen badkamer en keuken. De prijs is inclusief nutsvoorzieningen en internet, wordt gestoffeerd maar ongemeubileerd geleverd.

Je vind de Studio aan de Koornmarkt Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Koornmarkt Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Koornmarkt in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Koornmarkt in Delft – Klik hier

Details van Studio Koornmarkt in Delft

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koornmarkt Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren