Koorstraat Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Koorstraat Alkmaar NederlandIndeling:Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen, intercominstallatie en trapopgang naar de verschillende woonverdiepingen. Naast ingang gebouw bevinden zich de meterkasten.2de verdieping: Vanuit de trapopgang betreed je het appartement waarbij je in de open keuken aankomt. Ook kan je vanaf hier op het balkon komen. De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, combi oven-magnetron en fornuis met afzuigkap. Links voor de open keuken heb je toegang tot de badkamer, voorzien van een douche, wc en wasmachineaansluiting. Rechts van de keuken bevind zich de slaapkamer. Aan het einde van de keuken kom je in de woonkamer met een mooi frans-balkon aan de Koorstraat.

Je vind de Appartement aan de Koorstraat Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Koorstraat Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koorstraat in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koorstraat in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Koorstraat in Alkmaar

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koorstraat Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren