Kootsekade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kootsekade Rotterdam NederlandMooie grote kamer in een appartement in Rotterdam Noord, in een gerenoveerd huis, in een rustige buurt vlakbij winkels, restaurants, tram, trein. Het is 10 minuten naar de Erasmusuniversiteit en het stadscentrum. Er zijn nog drie andere mannelijke huisgenoten; twee van hen werken en één is een student.

Je vind de Kamer aan de Kootsekade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Kootsekade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kootsekade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kootsekade in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Kootsekade in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kootsekade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren