Kootsekade, Rotterdam, South Holland, Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Kootsekade, Rotterdam, South Holland, NetherlandsDe woning is gelegen in een rustige woonwijk en binnen 10 minuten ben je op de snelweg. Verder zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt en woon je aan het water van de Rotte. Op loopafstand van de woning is een Albert Heijn. Ook kunt u lopend naar de Bergse Voorplas om heerlijk tot rust te komen in de natuur. Verder beschikt de studio over een eigen tuin van 25 vierkante meter met een terras en een schuur.

Je vind de Studio aan de Kootsekade, Rotterdam, South Holland, Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Kootsekade, Rotterdam, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kootsekade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kootsekade in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Kootsekade in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kootsekade, Rotterdam, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren