Koperstraat Vaals Nederland in Vaals via Huurflits

Koperstraat Vaals NederlandOpen woongedeelte (ca. 42,5 m2) met aparte berging, intercom, moderne en lichte keuken inclusief inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, inductieplaat, vaatwasser en oven.Extra ruime en moderne keukenkast met veel opbergruimte.Beide slaapkamers zijn separaat te bereiken en afsluitbaar.Boven beide slaapkamers bevindt zich een vide, ofwel een aparte studeerkamer, die alleen via de slaapkamer bereikbaar is (via een vlizotrap).Slaapkamer I met vide I (ca. 12,5m2 en 6m2 – inclusief schuin dak!)Slaapkamer II met vide II (ca. 10,5m2 en 5m2 – inclusief schuin dak!)Licht betegelde en ruime daglicht badkamer (ca. 8,5m2) voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator. Aparte en licht betegelde toiletruimte met fonteintje en zwevend toilet.Het gehele woongedeelte is voorzien van een parketvloer, grote dakramen (Velux) en houten kozijnen met dubbele beglazing.Het appartement is gelegen in een goed onderhouden meergezinswoning (4 kavels) en wordt in goede staat opgeleverd.Het appartement is alleen geschikt voor studenten (2 personen).

Je vind de Appartement aan de Koperstraat Vaals Nederland  te Vaals nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vaals aan de Koperstraat Vaals Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vaals. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Koperstraat in Vaals wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Koperstraat in Vaals – Klik hier

Details van Appartement Koperstraat in Vaals

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Koperstraat Vaals Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren