Korenmarkt Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Korenmarkt Arnhem Nederlandgezellige studentenkamer op 2e verdieping aan de voorzijde van dit monumentale pand van 20 m2, douche keuken en toilet, deel je met 1 persoon, gelegen midden in centrum Arnhem op 1 minuut lopen afstand van het Centraal Station. De grote winkelstraat en het uitgaancentrum met zijn gezellige eetcafés en terrassen zijn om de hoek . Keuken, douche en toilet deel je met 1 persoon.

Je vind de Kamer aan de Korenmarkt Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Korenmarkt Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Korenmarkt in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Korenmarkt in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Korenmarkt in Arnhem

Prijs – 523.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korenmarkt Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren