Korfmakersstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Korfmakersstraat Leeuwarden NederlandAlle studio’s hebben een keuken met koel/vriescombinatie, 2-pits kookplaat en afzuigkap.De badkamer is voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en een wastafelmeubel.De vloeren door het gehele pand zijn voorzien van PVC laminaat.

Je vind de Studio aan de Korfmakersstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Korfmakersstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Korfmakersstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Korfmakersstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Korfmakersstraat in Leeuwarden

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korfmakersstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren