Korhaanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Korhaanstraat Rotterdam NederlandDe woonkamer, keuken en doucheruimte deel je met 2 andere medebewoners. Ook de woonkamer is mooi ingericht met nieuwe meubels en een mooie zithoek waar je met je twee medebewoners gezellig kan chillen of TV kijken. Ook is er een balkon met volop zon.

Je vind de Kamer aan de Korhaanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Korhaanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Korhaanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Korhaanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Korhaanstraat in Rotterdam

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korhaanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren