Korhoenlaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Korhoenlaan Harderwijk NederlandGemeubileerde stacaravan te huur beschikbaar voor 1 werkend persoon voor een periode van 8 tot 12 maanden. De stacaravan staat op camping de Konijnenberg in Harderwijk.Er is een gezellige woonkamer, keuken en eethoek en 3 slaapkamers.U kunt parkeren op de oprit bij de stacaravan.Er is ook een ruime tuin met zithoek. Huurprijs is inclusief tv en internet. Borg is 1 maand, prijs eigenaar.

Je vind de Huurwoning aan de Korhoenlaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Harderwijk aan de Korhoenlaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Korhoenlaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Korhoenlaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Huis Korhoenlaan in Harderwijk

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korhoenlaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren