Korianderstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Korianderstraat Apeldoorn Nederland– U komt binnen in de hal met grote bergkast en met toegang tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer met een toilet.- Lichte woonkamer met toegang tot het royale balkon met een prachtig uitzicht over Apeldoorn.- Net geplaatste nieuwe keuken met toegang tot tweede balkon.- Grote slaapkamer gelegen aan het balkon.- Badkamer met douche en wastafel.Tevens heeft het pand een afgesloten entree met intercom en twee liften.

Je vind de Appartement aan de Korianderstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Korianderstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Korianderstraat Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Korianderstraat Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Korianderstraat Apeldoorn

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korianderstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren