Kornalijnhorst DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Kornalijnhorst DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree, trap of lift naar de derde verdieping, entree appartement, hal met toilet, ruime kast met wasmachine, een lichte woonkamer gelegen op de hoek van het pand met een zonnig en zeer privé balkon. Een half open moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. 1 goed formaat slaapkamer met toegang tot een luxe en moderne badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Kornalijnhorst DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Kornalijnhorst DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kornalijnhorst in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kornalijnhorst in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Kornalijnhorst in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kornalijnhorst DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren