Korreweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Korreweg Groningen NederlandINDELING:WONING:Open portiek naar de 1e verdieping, ingang appartement met hal van ca. 3 m2, trapopgang naar de 2e etage, ruime overloop met toegang tot de ruime lichte woon / eetkamer van ca. 32 m2 voorzien van eettafel met 4 stoelen, hoekbank, salontafel, tv meubel en tv, Via de eetkamer toegang tot de moderne keuken met inbouwapparatuur als Vaatwasser en koelkast, voorzien van losse oven met gaskookplaat, de keuken is volledig ingericht, naast de woonkamer gelegen ruime slaapkamer van ca. 11m2 met volledig opgemaakte boxspring, aan de andere zijde werkkamer / inloopkast van ca. 5m2, op de overloop gelegen apart toilet, ruime badkamer van ca. 7m2 met douche, wastafel en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Korreweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Korreweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Korreweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Korreweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Korreweg in Groningen

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korreweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren