Korreweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Korreweg Groningen NederlandLeuke gemeubileerde studio op de 1e verdieping van een leuke woning uit 1935.Zitkamer met balkon, slaapkamer, keuken en badkamer.Voordeur, hal en gang worden gedeeld met 2 bewoners op de begane grond.Dichtbij supermarkt en bushalte.

Je vind de Studio aan de Korreweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Korreweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Korreweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Korreweg in Groningen – Klik hier

Details van Studio Korreweg in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korreweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren