Korte_Mare Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Korte_Mare Leiden NederlandBij binnenkomst ga je een trap op naar de eerste etage. Hier bevinden zich de keuken, toilet en wasmachine en droger. Verder naar boven zit de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en de kamer. Hier bevindt zich nog 1 andere kamer en op de 1e etage zijn ook nog 3 kamers.

Je vind de Kamer aan de Korte_Mare Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leiden aan de Korte_Mare Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Korte Mare in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Korte Mare in Leiden – Klik hier

Details van Kamer Korte Mare in Leiden

Prijs – 630.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte_Mare Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren