Korte_Molenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Korte_Molenstraat DenHaag NederlandBeschrijvingPrachtig mooie gestoffeerde appartement gelegen in een gezellige staat midden in het centrum van Den Haag. Gelegen in de zijstraat van de levendige Prinsestraat met al zijn winkels, cafes en restaurants. Binnen enkele minuten lopen ben je in het hart van de stad.De woning is vorig jaar volledig gerenoveerd en voorzien van een eikhouten visgraat parketvloer, een nieuw badkamer en keuken met alle benodigde inbouwapparatuur(vaatwasser, koelkast met vriezer, oven en magnetron). Volledig voorzien van dubbelglas en super goed geïsoleerd waardoor je nauwelijks de geluiden van buiten hoort!

Je vind de Appartement aan de Korte_Molenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Korte_Molenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Korte Molenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Korte Molenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Korte Molenstraat in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte_Molenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren