Korte_Nieuwstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Korte_Nieuwstraat Tilburg NederlandGemoderniseerd en instapklaar 2-kamer appartement, met ruime woonkamer en geheel nieuwe moderne keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het appartement is gelegen op loopafstand van het NS-plein en de winkels aan de Besterdring. Tevens is het NS-Station op loopafstand. Binnen een straal van 150 meter bevindt zich een bushalte.

Je vind de Appartement aan de Korte_Nieuwstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Korte_Nieuwstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Korte Nieuwstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Korte Nieuwstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Korte Nieuwstraat in Tilburg

Prijs – 757.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte_Nieuwstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren