Korte_Tuinstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Korte_Tuinstraat Tilburg NederlandDeze zijn allemaal vrij nieuw, namelijk verbouwd tot studenten units in 2010. Op elke verdieping is er een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Daarnaast kun je gebruik maken van een groot buiten terras en van de berging/fietsenhok.

Je vind de Kamer aan de Korte_Tuinstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Korte_Tuinstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Korte Tuinstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Korte Tuinstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Korte Tuinstraat in Tilburg

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte_Tuinstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren