Korte_Vleerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Korte_Vleerstraat DenHaag NederlandDe eenkamerappartementen zijn ideaal voor studenten. De studio’s met gemeenschappelijk gebruik van sanitair zijn voorzien van een kitchenette, laminaatvloer en centrale verwarming met thermostaatkranen.De gemeenschappelijke voorzieningen bestaan uit twee sanitaire groepen per verdieping voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Verder kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke binnentuin.

Je vind de Studio aan de Korte_Vleerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Korte_Vleerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Korte Vleerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Korte Vleerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Korte Vleerstraat in Den Haag

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korte_Vleerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren