Kortekade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kortekade Rotterdam NederlandGezellige woonkamer met open keuken, mooie houten vloer en charmante schouw. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en een combi-magnetron. In het midden van het appartement van het appartement vind je het eetgedeelte en aan de achterzijde de aparte slaapkamer met bed en kledingkast.En-suite is de badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Kortekade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kortekade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kortekade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kortekade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kortekade in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kortekade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren