Kortenaerstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Kortenaerstraat Groningen NederlandINDELING De kamer is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw. De kamer heeft een ingebouwde kledingkast. In het pand zijn vier huisgenoten met wie de keuken, douche en toilet worden gedeeld. PARKEREN Parkeren op straat heeft een vergunning en parkeerplaatsen in de buurt van de accommodatie zijn te huur (indien beschikbaar).

Je vind de Kamer aan de Kortenaerstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Kortenaerstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kortenaerstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kortenaerstraat in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Kortenaerstraat in Groningen

Prijs – 225.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kortenaerstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren