Kortgenestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kortgenestraat Rotterdam NederlandIndelingBegane grond:- Entree via de centrale entree van het complex.- Bellentableau, postbussen en dubbele lift naar de verdiepingen.Entree/hal:- Betegeld toilet;- Betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel;- De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning;- De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon met vrij uitzicht;- De voorslaapkamer is nu bij de woonkamer getrokken.- De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft tevens toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Kortgenestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kortgenestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kortgenestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kortgenestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kortgenestraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kortgenestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren