Korvelplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Korvelplein Tilburg NederlandVia de voordeur komt u in de gemeenschappelijke hal, vervolgens loopt u door en vindt u aan de linkerzijde de entree van het appartement.Vanuit de hal loop je door naar de badkamer en slaapkamer. De badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.Eerste verdieping:De luxe keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en combimagnetron. De keuken geniet van veel bergruimte. Via de keuken is de woonkamer te bereiken. De woonkamer geniet aan beide zijden van veel lichtinval door grote raampartijen.De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt uitzicht op de EIGEN tuin.Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats!

Je vind de Appartement aan de Korvelplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Korvelplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Korvelplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Korvelplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Korvelplein in Tilburg

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korvelplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren