Korvelseweg Tilburg, Nederland in Tilburg via Huurflits

Korvelseweg Tilburg, NederlandDeze ruime semi-studio is ongeveer 21m2 en voorzien van een nette tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming.De semi-studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.In de woning is tevens een gezamenlijke keuken aanwezig welke regelmatig wordt schoongehouden door de interieurverzorgster. Ook beschikt de woning over een gezamelijkenlijke tuin en schuur.

Je vind de Studio aan de Korvelseweg Tilburg, Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Korvelseweg Tilburg, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Korvelseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Korvelseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Korvelseweg in Tilburg

Prijs – 515.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Korvelseweg Tilburg, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren